Sport voor iedereen!

Wandel op zaterdag 22 april 2023 mee voor Fonds Gehandicaptensport!

Sport voor iedereen
Samen bewegen is voor iedereen gezond en leuk! Daarom zet Univé zich samen met Fonds Gehandicaptensport in om sporten dicht bij huis voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe? Door te wandelen!
Op zaterdag 22 april komen wij in actie. We nodigen onze leden en iedereen die verder mee wil doen uit een wandeling van 5 kilometer te maken voor dit goede doel. Onze acht uitgezette routes starten en finishen in onze winkels in Amersfoort, Ede, Emmeloord, Harderwijk, Leeuwarden, Sneek, Emmen en Hardenberg. Liever meedoen in uw eigen woonplaats? Dat mag natuurlijk ook! Per deelnemer doneert Univé 5 euro aan het Fonds Gehandicaptensport.

Doet u mee?
Wilt u meelopen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Dat kan! Meld u dan aan op de aanmeldpagina die binnenkort online komt. Kies de plaats waar u een wandelroute wilt lopen. Hoe laat u start, bepaalt u zelf. Dat is mogelijk in diverse tijdvakken tussen 9:00 en 15:30 uur (finishen in onze winkels kan tot 17:00 uur).

Verbindende radioshow
Vanuit de studio in Hilversum maken we in samenwerking met ALLsportsradio een gezellig radioprogramma om alle wandelaars aan te moedigen, verzoeknummers te draaien en verhalen te vertellen over het belangrijke werk van Fonds Gehandicaptensport.

Verenigingen
We adopteren acht lokale projecten om concreet zichtbaar te maken wat Fonds Gehandicaptensport doet en hoe het lokale verenigingsleven bij kan dragen aan het breder toegankelijk maken van sport voor iedereen.

Donatiepagina’s
Elk project heeft een eigen actiepagina. Univé doneert 5 euro per deelnemer. U kunt zelf aangeven naar welk project het bedrag voor uw deelname toegaat. Extra geld doneren mag, maar hoeft niet. Als er meer geld wordt opgehaald dan voor de gekozen projecten nodig is, gaat de meeropbrengst naar overige projecten van Fonds Gehandicaptensport.

Crowdfundingplatform Uniek Sporten
Bent u betrokken bij een lokale sportvereniging en wilt u zelf initiatief nemen om sport breder toegankelijk te maken? Op www.unieksporten.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor het ‘crowdfunden’ van uw project.

Bekijk alle
€ 30.730 04-05-2023 | 12:06 Donatie buiten actieplatform
€ 5 23-04-2023 | 11:50 Aan: Handbikes, tribikes en tandems voor ID Cycling Emmen Een doel die ik heel graag er. Handje help
€ 5 22-04-2023 | 15:33
€ 7,50 22-04-2023 | 14:03 Aan: Spaar mee voor een Hansa Liberty voor de Stichting Aangepast Zeilen Goed initiatief!